Uvjeti za kredite u Njemačkoj

Ako zatražite kredit putem auxmoneya, najprije morate unijeti pojedinosti o kontaktu:

nesene informacije moraju odgovarati onoj na vašoj osobnoj iskaznici. Sljedeći je korak pružiti neke informacije o vašoj situaciji, prihodima i troškovima. Dodatno, auxmoney zahtijeva vaš pristanak za informacije o Schufeu i drugim kreditnim agencijama za izvještavanje o vašim dobicima i vremenu odredite uvjete, odnosno kamate i stope, za vaš kredit, ovisno o terminu.

Kliknite na baner za više informacija. Registrirajte se i besplatno pošaljite svoj upit kako biste vidjeli da li ćete dobiti kredit i sve uvjete kredita:

Zahtjev za auxmoney kredit nema utjecaja na Schufa rezultat . Schufa ocjena, međutim, samo je jedna od mnogih kreditnih značajki koja se koristi za testiranje kreditne sposobnosti. Zbog toga se zajmovi mogu dati korisnicima čiji Schufa rezultat nije u gornjem području.
Budući da zahtjev za kredit ne utječe na vašu kreditnu ocjenu. Možete besplatno poslati svoj zahtjev i vidjeti da li vam odgovaraju uvjeti kredita.

Tko može dobiti zajam od auxmoneya?

Glavno, auxmoney može pružiti svima zajam. Čak i samozaposleni profesionalci, slobodni radnici, studenti i tražitelji kredita koji ne dobivaju kredit od svoje banke, auxmoney nudi priliku za uspješnu primjenu kredita. 

Da biste dobili zajam, morate biti između 18 i 69 godina i imati prebivalište u Njemačkoj i račun u njemačkoj banci.

Osim toga, trebali biste imati redovite prihode kako biste osigurali otplatu vašeg kredita. Međutim, to ne zahtijeva trajni ugovor o radu: samozaposlene osobe također mogu dobiti zajam.