Krediti u Njemačkoj i EU

Želja nam je da vam predstavimo što više korisnih informacija na polju kreditiranja i investicija. Kupit ćemo korisne informacije na internetu i tako vam olakšati izbor. Posebno ćemo se potruditi da dođemo do informacija o kreditima u drugim zemljama EU.

Stalno dorađujemo stranicu. Tražimo povoljna rješenja za zaposlene u Njemačkoj i šire. Te nas pratite

U većini zemalja EU preko 60% kredita plasira se putem ovlaštenih specijaliziranih agencija koje imaju potpisanu poslovnu suradnju s bankama. Poslovni model takve suradnje omogućuje klijentu besplatnu profesionalnu uslugu dok se agencija naplaćuje putem banke. Tako da vam je to najbolji izbor.

Kredit unatoč Schufi

U Auxmoneyu svatko ima priliku dobiti zajam - čak i osobe s lošim kreditnim rejtingom ili skupinom ljudi koji često odbacuju banku. Npr. Samozaposleni i studenti. Napravite besplatni zahtjev za kredit i za nekoliko minuta znate da li je vaš zahtjev za kredit zadovoljen

Ako se prijavite za kredit, to će biti potpuno besplatno. Osim toga, zahtjev za kredit je potpuno neobvezujući: sami se odlučite hoćete li uzeti zajam prema ponuđenim uvjetima. Također, zahtjev za auxmoney nema utjecaja na Schufa rezultat.

Pošaljite upit

Za one koji traže kredit u Hrvatskoj

Imate dvije mogućnosti:

Jedna je da obiđete sami sve banke i da nakon mnogih  razgovora i hodanja na sve strane donesete odluku. Puno truda i zapisivanja svih ponuda  i usporedbi.

Druga mogućnost je da se javite jednoj od ovlaštenih kreditnih agencija kako bi došli do svih informacija o kreditima. Praktično na jednom mjestu dobivate sve moguće informacije. Mi vam preporučamo da samo upišete broj svog mobitela u formu te će vas nazvati ovlašteni kreditni posrednik


HROK -  to je skraćenica od Hrvatski registar obveza po kreditima, to je sustav u kojem se nalaze podaci od klijenata banaka koje se nalaze u tom HROK-u, što znači da se vide svi krediti, kartice, jamstva, sudužništva bilo da se vide na primanjima ili ne.

Anuitet je iznos kojim se otplaćuje kredit ili zajam u određenom vremenskom razdoblju. Anuitet predstavlja utvrđeni iznos koji se otplaćuje postupno prema amortizacijskom planu. U anuitet je uključen i dio duga i pripadajuće kamate, a određuje se tako da po dospijeću dug bude u potpunosti isplaćen.

Hrvatska je članica EU i to omogućuje pravnim i fizičkim osobama dizanje kredita u ostalim članicama EU. Uskoro i detaljnije informacije.

Ugovorna kamata
Ugovorna kamata određuje se Ugovorom, a determinirana je na tržištu kapitala ponudom i potražnjom. Zakonom o obveznim odnosima definirana su slijedeća ograničenja:

Najčešće traženi pojmovi:
- Kako do povoljnog kredita.
- Gotovinski krediti i kako ga ostvariti.
- Krediti bez jamaca.
- Krediti na kartice.
- Zatvaranje crnih lista
- Povoljniji stambeni krediti.
- Koji je najpovoljniji kredit.
- Kreditiranje poduzetnika povoljnije.
- Kako do kredita u EU.
- kako se čuvati od kreditnih prevara